Haus DuPont

 
 

Bereikbaarheid

U vind het Haus DuPont aan de Astenweg 45 in Neuastenberg. Dit is ongeveer 5 minuten rijden vanaf Winterberg. U kunt in deze omgeving uitstekend met de auto uit de voeten. Duitsers beschouwen een auto als een eerste levensbehoefte en dat is in deze bergachtige streek ook wel te begrijpen.


Winterse omstandigheden

Het is in Duitsland verplicht om met winterbanden te rijden bij winterse omstandigheden. Wanneer u dit niet doet bent u altijd aansprakelijk bij een ongeval. Alles over de nieuwe regels met betrekking tot winterbanden kunt u op de site van de ANWB lezen.
Met de trein

U kunt per spoor naar Winterberg reizen. U komt dan eerst op het stationnetje in winterberg aan. Vanaf daar gaat u met de bus verder, tot aan de halte Jugendhirbirge in Neuastenberg. Vanaf daar is het nog maar een klein stukje lopen.

Alle informatie over prijzen en tijden vindt u op de website van de Deutsche Bahn.


Met het vliegtuig

Wie wil vliegen komt waarschijnlijk in Frankfurt terecht, dit is de luchthaven voor vluchten uit Nederland. Vanaf hier is het nog zo’n twee uur rijden naar Neuastenberg.

Er zijn ook luchthavens in Paderborn, Siegen en Kassel, alledrie op ongeveer 60 kilometer afstand van Neuastenberg. Er zijn echter geen directe vluchten vanuit Nederland naar deze luchthavens. 

Waar?Omgeving.htmlshapeimage_4_link_0
Haus DuPont

Astenweg 45

Neuastenberg

DeutschlandWanneer?Omgeving.htmlshapeimage_7_link_0
Het is eigenlijk altijd de juiste tijd voor dit gedeelte van Sauerland. In de winter een beroemd skigebied en zomers een prachtig wandelgebied.Hoe?http://livepage.apple.com/shapeimage_10_link_0shapeimage_10_link_1
U kunt Neuastenberg eenvoudig per auto bereiken, het is een kleine vier uur rijden vanaf Rotterdam, drie en een half uur vanaf Utrecht en twee uur en drie kwartier vanaf Arnhem.

Per vliegtuig kunt u vanuit Nederland naar Frankfurt, vanaf daar is het echter nog twee uur rijden naar Neuastenberg.

Ook per spoor kunt u er komen- de reis duurt vanaf Arnhem ongeveer vijf en een half uur en bevat diverse overstappen.BoekenPrijzen_en_Boekingen.htmlshapeimage_12_link_0U kunt Haus DuPont reserveren voor uw vakantie. Er kunnen maar liefst twaalf personen overnachten dus het leent zich uitstekend om met vrienden of familie te verblijven.ContactContact.htmlshapeimage_14_link_0Voor vragen kunt u altijd terecht bij Lotty en Arnaud Du Pont!