Haus DuPont

 

Contact


“Wij zijn de Arnaud en Lotty DuPont, de trotse eigenaren van het heerlijke huis in Winterberg. Met onze vier kinderen genieten we volop van het bos en het huis en willen u graag mee laten genieten. Vindt u het huis in Winterberg leuk ingericht, kijk dan ook eens op de site van www.maisondupont.nl, dit is de winkel van Lotty. Bijna alle spullen komen uit de winkel!

Hartelijke groet van Lotty en Arnaud DuPont.”


Hebt u vragen?

Schroom dan niet om contact op te nemen. Voor alle vragen met betrekking tot het huis kunt u terecht bij Lotty en Arnaud DuPont. Zij zijn bereikbaar via:

dupont@maisondupont.nl

Voor meldingen of vragen (of wilt u zelf ook zo’n mooie site?) over de website kunt u terecht bij Eva Hamers:

eva@aapvanpoot.nlWaar?Omgeving.htmlshapeimage_4_link_0
Haus DuPont

Astenweg 45

Neuastenberg

DeutschlandWanneer?Omgeving.htmlshapeimage_7_link_0
Het is eigenlijk altijd de juiste tijd voor dit gedeelte van Sauerland. In de winter een beroemd skigebied en zomers een prachtig wandelgebied.Hoe?http://livepage.apple.com/Bereikbaarheid.htmlshapeimage_10_link_0shapeimage_10_link_1
U kunt Neuastenberg eenvoudig per auto bereiken, het is een kleine vier uur rijden vanaf Rotterdam, drie en een half uur vanaf Utrecht en twee uur en drie kwartier vanaf Arnhem.

Per vliegtuig kunt u vanuit Nederland naar Frankfurt, vanaf daar is het echter nog twee uur rijden naar Neuastenberg.

Ook per spoor kunt u er komen- de reis duurt vanaf Arnhem ongeveer vijf en een half uur en bevat diverse overstappen.BoekenPrijzen_en_Boekingen.htmlshapeimage_12_link_0U kunt Haus DuPont reserveren voor uw vakantie. Er kunnen maar liefst twaalf personen overnachten dus het leent zich uitstekend om met vrienden of familie te verblijven.Contactshapeimage_14_link_0Voor vragen kunt u altijd terecht bij Lotty en Arnaud Du Pont!