Haus DuPont

 
 

U kent Maison DuPont misschien als de zaak waar u het stoere, brocante meubilair kunt vinden, maar wist u dat u ook kunt logeren in een echt “Maison DuPont”, oftewel Haus DuPont? In het hart van Sauerland ligt het plaatsje Neuastenberg (vlakbij Winterberg). Hier vindt u een schitterend vakantiehuis, helemaal in de stijl van Maison DuPont. En dat wil zeggen: stijlvol, stoer èn betaalbaar!


Niet alleen is het Sauerland een heerlijke plek om vakantie te houden, het huis zelf is dat ook. Hier kunt u zich naar hartelust laven aan de prachtige inrichting en misschien zelfs inspiratie opdoen voor uw eigen inrichting. Het Haus DuPont is het droomhuis van Lotty DuPont, geheel ingericht in de stijl van de zaak, met brocante meubels uit de eigen collectie. Het is dan ook meer dan een vakantiewoning:


“We hebben dit huis vorig jaar gekocht en waren er meteen verliefd op! Na een grondig renovatie zijn we gestart met de inrichting. Alle meubels komen uit onze eigen winkel, het is een zeer landelijke en comfortabele sfeer geworden! Alle badkamers en bedden zijn compleet nieuw, evenals de keuken.”


Wilt u meer weten over Maison DuPont? Kijk dan eens op de website www.maisondupont.nl!

 

Welkom


Waar?Omgeving.htmlshapeimage_8_link_0
Haus DuPont

Astenweg 45

Neuastenberg

DeutschlandWanneer?Omgeving.htmlshapeimage_11_link_0
Het is eigenlijk altijd de juiste tijd voor dit gedeelte van Sauerland. In de winter een beroemd skigebied en zomers een prachtig wandelgebied.Hoe?http://livepage.apple.com/Bereikbaarheid.htmlshapeimage_14_link_0shapeimage_14_link_1
U kunt Neuastenberg eenvoudig per auto bereiken, het is een kleine vier uur rijden vanaf Rotterdam, drie en een half uur vanaf Utrecht en twee uur en drie kwartier vanaf Arnhem.

Per vliegtuig kunt u vanuit Nederland naar Frankfurt, vanaf daar is het echter nog twee uur rijden naar Neuastenberg.

Ook per spoor kunt u er komen- de reis duurt vanaf Arnhem ongeveer vijf en een half uur en bevat diverse overstappen.BoekenPrijzen_en_Boekingen.htmlshapeimage_16_link_0U kunt Haus DuPont reserveren voor uw vakantie. Er kunnen maar liefst twaalf personen overnachten dus het leent zich uitstekend om met vrienden of familie te verblijven.ContactContact.htmlshapeimage_18_link_0Voor vragen kunt u altijd terecht bij Lotty en Arnaud Du Pont!